KONFA17-18.png Konfirmation– Vad är det?

Tonåren är en speciell tid. Det händer mycket när vi är tonåringar. Att få ge ett år tillsammans med andra tonåringar och ledare kan betyda mycket.

I vår konfagrupp kommer vi att vara tillsammans, och knyta an till det vi funderar på, den kristna tron, kyrkan, framtiden, livet & döden, att vara tonåring idag, och mycket annat.

Får vem som helst gå i konfirmation? Ja självklart!

Gemenskapen med kompisar, möjligheten att under ett år fundera tillsammans på det som inte alltid är så självklart, och söka kunskap om kristen tro, blir hörnstenar i vår konfaläsning.

Konfirmationsläsningen är upplagd enligt följande:
• Vi träffas en e.m. per vecka. Dag och tid bestämmer vi vid informationsträffen 31/8 Kl 19.00.
• En helg i början på höstterminen åker vi på hajk. Då får vi tid att lära känna varandra och ha roligt tillsammans.
• I maj söker vi åka på konfirmandläger tillsammans med andra konfirmandgrupper i Sörmland och Stockholm.
• I slutet av maj hålls konfirmationshögtid
• Du som är född 2003 eller tidigare är Välkommen med!
• Läsningen är kostnadsfri-. Kostnad för hajker. läger mm tillkommer.

Är du intresserad och vill veta mer?
Välkommen på….

informationsträff i Olivehällkyrkan

torsdagen den 31 augusti Kl 19.00!

Ta med mamma och/eller pappa.
Då kan du ställa de frågor som den här foldern inte lyckats besvara. Du får också träffa lärarna för konfirmandundervisningen;
Mats Carlsson, Olivehällkyrkan,
Paul Kas Elias, plus medhjälpare.

Har du frågor eller funderingar kan du höra av dig till:

Mats Carlsson, pastor; Tel:0152/216 74, 073/62 32 645. e-post: olivehallkyrkan@telia.com
Paul Kas Elias: Tel: 076-28 84 326, paulkaselias@gmail.com

Anmälan senast 29 augusti