klicka för att läsa

Olivehällkyrkan - en del av Equmeniakyrkan

Olivehällkyrkan är en kristen församling som vill erbjuda dig en plats att söka Gud och växa i tro. Kyrkan ligger i Stadsskogen i Strängnäs. Gudstjänst firas varje söndag. Kyrkan vill erbjuda mötesplatser för alla åldrar, bland annat genom ett rikt barn- och ungdomsarbete och en blandad kör. Var och en är välkommen att delta i Olivehällkyrkans arbete och gemenskap!

se-tala.png

malin-aronsson.jpg

Facebook.png

OLIVEHÄLLKYRKANS NYHETSBREV

kprp.png

Ni har väl fått kyrkans nyhetsbrev på kommande program med intressepunkter.
Medlemmar kan prenumerera på detta genom att lämna deras e-postadress till Per Idesten, per.idesten@eskilstuna.se , så e-postadressen kommer med i församlingens medlemsmatrikel.
Icke medlemmar i församlingen kan meddela deras e-postadress till bengt@asebol.net.

Det går utmärkt att se en webbversion av nyhetsbrevet under adress: http://www.asebol.se/kommande/

Bengt Åsebol

25/2 11:00 Gudstjänst. ”En kämpande tro”.
Mats Carlsson m fl Kyrkkaffe
Spara i din kalender
18:00 "Sång & Musik i Olivehäll"
”Sånger om livet”. Körafton med Ann-Sofi Forslund, Eskilstuna, och kören Vänner.
26/2 10:00 Systugan
Mer

AffischV1807.png

Vanner-korafton-20180225.jpg