Olivehällkyrkan - en del av Equmeniakyrkan

Olivehällkyrkan är en kristen församling som vill erbjuda dig en plats att söka Gud och växa i tro. Kyrkan ligger i Stadsskogen i Strängnäs. Gudstjänst firas varje söndag. Kyrkan vill erbjuda mötesplatser för alla åldrar, bland annat genom ett rikt barn- och ungdomsarbete och en blandad kör. Var och en är välkommen att delta i Olivehällkyrkans arbete och gemenskap!

KONFA17-18.png

Klicka här för mer info

Förstora bild

Vill du träna på att prata svenska

Olivehallkoren-17.jpg

länk

2/7 11:00 Gudstjänst
Marie Carlsson mfl Kyrkkaffe
9/7 Ingen Gudstjänst i Olivehällkyrkan
Andra lokal kyrkor
Pingstkyrkan 10:30
Domkyrkan 11:00
Frälsningsarmén 18:00 Sommarmöte i Ugglas park
16/7 11:00 Gudstjänst
Dagmar Näsström m fl Kyrkkaffe
Mer

Affisch-V1726.png

TRÄFFPUNKT OLIVEHÄLL

I vår fortsätter vi en grupp för nysvenskar, som vi får glädjen att lära känna och hjälpa till med att träna det svenska språket.

Vi träffas på tisdagar kl 13.

Du kan stödja oss med dina förböner. Vill du vara med i ledargruppen så hör av dig.

SpråkCafé

Under våren fortsätter Olivehällkyrkan att bjuda in till SpråkCafé på Onsdagar mellan kl. 14:00 – 16:00.

SpråkCaféet är till för alla som vill öva på att prata Svenska och för alla som vill träffas, fikar och möta nya vänner under trevliga former. Så om du vill lära dig mer Svenska, eller om du vill vara med som Språkvän och dela med dig av dina kunskaper i Svenska och samtidigt träffa nya människor. Välkommen

Nytt Brev från Familjen Hermansson

Slaget på Pichincha och vår fortsatta kamp..

Postat den maj 24, 2017
klicka på bilden!

Fam Hermansson (klicka på bilden)

MORGONBÖN i KYRKAN

Varje vecka
Torsdagar kl 8.30

KYRKKAFFE

Skriv gärna upp dig på listan i kyrkan om du har möjlighet att ordna kyrkkaffet någon söndag. Det finns alltid bröd, smör och pålägg i kyrkan, så det är bara att brygga kaffet och ta hand om disken.

till ==>> Facebook

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in